13 Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження з охорони здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Охорона здоров'я
  • Дослідження з охорони здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (13)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження з охорони здоров'я

    Доктор філософії - доктор філософських наук, і це випускний педагог, призначений для тих, хто хоче провести великі дослідження в обраній галузі. Це дослідження іноді охоплює період часу близько чотирьох років і, як правило, завершується написанням остаточної дисертації.

    Що таке кандидат наук у галузі охорони здоров'я? Це хороший вибір для студентів, які хочуть зосередити свої дослідження на областях, пов'язаних зі здоров'ям людини. Кожна школа пропонує свої власні навчальні програми, які можуть вибирати студенти, але деякі загальні теми можуть включати мікроби та імунітет, здоров'я пацієнтів та населення та інформатику, біомаркери та гени та медичні пристрої. Значна частина досліджень учнів може обертатися складними медичними проблемами, які мають соціальний та біологічний вплив.

    Студенти, які досліджують арену охорони здоров'я, отримують користь тим, що вони можуть набувати аналітичних навичок та вирішення проблем, необхідних для кар'єри в цій галузі. Вони також зазвичай розвивають сильну здатність співпрацювати та спілкуватися з іншими людьми для вирішення проблем, і це корисно в усіх сферах життя.

    Студенти повинні враховувати витрати на навчання та інші витрати перед тим, як взяти участь у конкретній докторській програмі. Численні фактори впливають на загальну фінансову потребу, тому студенти повинні зателефонувати або надіслати по електронній пошті конкретним школам, щоб дізнатися про їхні гонорари, а також про будь-яку потенційну фінансову допомогу.

    Кар'єри, які можуть бути доступні для випускників факультету, сильно відрізняються і сильно залежать від конкретних напрямів досліджень, а також інших навчань або досвіду. Будучи дослідником у великому університеті, лікарняна система, державне відомство або біомедичний центр є спільною позицією. Інші посади можуть включати розробника служби охорони здоров'я громади, спеціаліста з покращення здоров'я, керівника служби охорони здоров'я, консультанта з питань психічного здоров'я, професійного терапевта або лікаря.

    Цей онлайн-каталог включає школи з усіх кінців. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.