7 Доктор філософії (PhD) Програми в Наука про харчування 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Охорона здоров'я
  • Наука про харчування
  • Наука про харчування
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (7)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Наука про харчування

    Термін кандидат відноситься до передової академічної відмінності даного тим, хто завершити зумовлено, верхнього рівня курсові, пов'язаних з конкретної навчальної дисципліни. Більшість програм PhD прийняти приблизно в два рази до тих пір, як програма типового бакалавра, щоб закінчити, або близько восьми років.

    Просто те, що кандидат в області харчування? У той час як студенти повинні чекати, зміст курсу, щоб в деякій мірі змінюватися між шкільних програм, кінцева мета цих програм, як правило, щоб надати учасникам курсу з кваліфікаційною необхідного для створення прибутковою і корисною кар'єру, пов'язані з дієтології. Часто покриті теми включають в себе загальне харчування, безпека харчових продуктів, харчування та біохімії здійснювати науки, серед суміжних тем. Більшість кандидат програм по харчуванню об'єднати класі на основі освіти з тим, що дізнався в різних клінічних або громадських медичних установах.

    Ті, хто ефективно запрацювати харчування кандидатів наук автоматично отримують престижний титул доктора.Вони також, як правило в змозі знайти високооплачувану, висока престиж Позітони в різних умовах по всьому світу.

    Тому що витрати на навчання змінюватися, тому істотно від однієї програми PhD харчування до іншого через таких факторів, як місце розташування, тривалість програми і будь стипендій, передбачувані студенти повинні увійти в контакт з кожної школи інтересу до до-свіжу інформацію за навчання.

    Багато прибуткові можливості працевлаштування існують у всьому світі для тих, хто успішно заробляти докторський ступінь у галузі харчування. Багато випускників цих програм перейти до знайти роботу дієтологів в школі, спільноти, спортивних або клінічних, а інші знайти оплачувану роботу в якості дієтологів, вчених харчування, клінічних дослідників чи викладачів. Деякі дієтолог або дієтолог робота вимагає ліцензування або сертифікації конкретних, але це, як правило, варіюються від однієї країни до іншої.

    Багато програм вимагають харчування PhD пропонуються в Інтернеті, школах по всьому світу і докладно описані в нашій базі даних широкого. Пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.