Підготовчі медичні курси Програми в Аптечна справа в Нідерланди для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Підготовчі медичні курси
  • Нідерланди
  • Охорона здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (0)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Жодна програма не відповідає вашим критеріям пошуку. Уточніть ваші фільтри.

Clear filters

Підготовчі медичні курси Програми в Аптечна справа

Фармацевтична програма навчає студентів, як лікувати хвороби в різних професійних ситуаціях. Стипендіати також можуть отримати можливість навчатися разом із лікарями, медсестрами чи фармацевтичними працівниками під час стажування. Типова курсова робота може включати лабораторні завдання та лікарняне моделювання.

Людей, мови та культури Нідерландів називають "голландська ". Сучасної європейської країні сьогодні, Нідерланди зберіг свій високий міжнародний характер і відомий своїм ліберальним менталітетом. У Нідерландах багато університетів. У країні останнім часом перетворюється свої назви в бакалавр / магістр системи.Є два типи університетів: Академічний (більшу увагу приділяє питанням теоретичних знань, він же "Universiteit ") або прикладних наук (приділяти більше на практичні знання, він же "Hogeschool ")

Перш ніж люди звертаються до медичної школи, вони, як правило, беруть участь у працях студентів, які, швидше за все, підготують їх до інтенсивності цих програм. Навчальні курси, які проводяться на попередньому етапі, можуть поставити студентів на шляху до подальшого навчання та, в кінцевому підсумку, до кар'єри в галузі медицини.