На кампусі Підготовчі медичні курси Програми в Гонконг для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Підготовчі медичні курси
  • На кампусі
Сфери навчання
    Дослідження спорту та фізичних вправ (0)Енергетичні дослідження (0)Життєві навички (0)Мистецтвознавство (0)Мови (0)Дослідження навколишнього середовища (0)Науки про життя (0)Охорона здоров'я (0)Педагогіка (0)Правознавство (0)
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Жодна програма не відповідає вашим критеріям пошуку. Уточніть ваші фільтри.

Clear filters

На кампусі Підготовчі медичні курси Програми в Гонконг

Гонконг, розташована на південному узбережжі Китаю, країна є одним з двох спеціальних адміністративних районів Китайської Республіки. Гонконг 'и вищої освіти знаходиться в структурі Англії, а також міжнародними системами. Він знаходиться у веденні країни 'и Бюро з освіти.

Перш ніж люди звертаються до медичної школи, вони, як правило, беруть участь у працях студентів, які, швидше за все, підготують їх до інтенсивності цих програм. Навчальні курси, які проводяться на попередньому етапі, можуть поставити студентів на шляху до подальшого навчання та, в кінцевому підсумку, до кар'єри в галузі медицини.

Навчання на кампусі означає особисте відвідування занять. Зазвичай це передбачає відвідування традиційних занять і лекцій, участь у групових заходах та особисте спілкування з викладачами та однолітками. Навчання на кампусі також часто передбачає доступ до лабораторій, бібліотек та інших ресурсів кампусу, таких як студентські клуби, офіси кар’єрних служб і центри відпочинку.