Прочитайте офіційний опис

Приватний, християнський, чотирирічний, спільний навчальний, гуманітарний університет, що пропонує ступінь бакалавра, магістра та доктора.

Заснована в 1823 році, Союз є найстарішою установою, що є членом Південно-баптистської конвенції.

Розташована в Джексоні, штат Теннессі, Союз знаходиться приблизно в 80 милях на схід від Мемфіса і в 120 милях на захід від Нешвілла. Союз також має кампуси розширення в Германтауні та Хендерсонвіллі, штат Теннессі.

117680_UUataglance.jpg

Наша ідентичність

Union University - це академічне співтовариство, пов'язане з баптистською конвенцією штату Теннессі, що дозволяє людям мислити християнським і служити вірою і повагою відповідно до його основних цінностей: керованість, орієнтована на Христа, спрямована на людей і спрямована на майбутнє. Ці цінності формують її ідентичність як установу, яка надає пріоритет ліберальній освіті, що базується на вищих навчальних закладах. Академічна спільнота складається з якісних викладачів, співробітників та студентів, які працюють разом у дбайливому, витонченому середовищі, що сприяє розвитку характеру, керівництву службовцям та культурному залученню.

Наше завдання

Union University надає освіту, орієнтовану на Христа, що сприяє досконалості та розвитку характеру в служінні Церкві та суспільству.

Наші основні цінності

  • Досконалість: Ми віримо, що досконалість, а не просто дотримання, є метою нашого навчання, нашого дослідження та нашого обслуговування. Ми не мотивовані до досконалості з гордості, але з бажання робити все для Божої слави, тому що він дбає про нашу роботу і хоче бути залученим до всього, що ми робимо. Ми не будемо задоволені посередністю, але будемо прагнути до досконалості у всьому. Це означає, що наші твердження про правду несуть з собою виклик прожити цю істину в хвилинах і годинах повсякденного життя. Таким чином, ми будемо прагнути до досконалості, без зарозумілості.
  • Націлені на Христа: цілісна основна цінність нашого керівного бачення - це заклик до віри, заклик до Христа, зосередженого у всьому, що ми є, і в усьому, що ми робимо. Ми будемо прагнути до побудови християнської спільноти, що базується на ліберальних мистецтвах, де чоловіки і жінки можуть бути знайомі з розумінням і оцінкою Бога, Його творіння і благодаті, а також до місця привілею та відповідальності людства в цьому світі. Ми будемо прагнути встановити всі аспекти життя і навчання на Слово Боже, що призведе до твердої прихильності Христу і Його Царству. Бути центром, орієнтованим на Христа, закликає нас встановити пріоритет поклоніння і служіння в християнському житті, прагнучи розвинути покоління учнів, які можуть бути агентами примирення з розбитою церквою в ушкодженому і зламаному світі. Це зобов'язання вимагає від усіх викладачів і працівників інтегрувати християнську віру в усі навчання і вчинки, виходячи з припущення, що вся істина є Божою правдою і що немає ніякого протиріччя між Божою істиною, відомою нам у Святому Письмі, і тому, що відкрито для нас. нас через створення і природне одкровення.
  • Орієнтовані на людей: Третій рівень, на якому ми будуватимемо наші спільні зобов'язання, є основною цінністю того, що ми зосереджені на людях. В основі нашого прагнення бути орієнтованим на людей - це видима демонстрація цінності один одного. Ми будемо віддавати честь один одному нашими словами і діями, а також посвячуючи успіх кожній людині. Тому ми спільно беремо на себе зобов'язання успіху Union University .
  • Напрямок майбутнього: Ми будемо прагнути максимізувати вікна можливостей, які Господь представив нам у максимальному ступені, що дозволяють ресурси. Всі наші ресурси і зусилля повинні, за Божою благодаттю, бути максимально використані для виконання нашої спільної місії. Зобов'язання бути спрямованими на майбутнє означає, що ми хочемо мати короткострокову спрямованість і довгострокову перспективу. Ми хочемо залучити себе до зусиль, які підготують нас ефективно впливати на світ 21 століття.

Наша заява віри

  1. Писання. Писання Старого і Нового Заповіту наділені Божим натхненням і є єдиним достатнім, певним і авторитетним правилом всіх спасенних знань, віри і послуху.
  2. Бог. Існує лише один Бог, Творець, Зберігач і Правитель всього, що має в собі Себе, всі досконалості, нескінченні в усіх; і для Нього всі створіння зобов'язані вищою любов'ю, шануванням і послухом. Він існує вічно в трьох особах: Батько, Син і Святий Дух, кожен з якими відрізняються особистими атрибутами, але без поділу природи, сутності або буття. Бог, як Отець, панує з провіденційною турботою про все, що відбувається, і постійно підтримує, керує і керує всіма істотами і всіма подіями; але щоб не знищити вільну волю і відповідальність розумних істот.
  3. Ісус Христос. Другою особою Трійці є вічний Син Божий. У своєму втіленні Ісус Христос був зачатий Святим Духом і народився від Діви Марії. Ісус чудово відкрив і зробив Божу волю, взявши на Себе людську природу, але без гріха. Він шанував божественний закон своєю особистою послушністю і своєю замісною смертю на хресті, він забезпечив наше викуплення від гріха. Він був похований і піднявся на третій день і зійшов до Свого Отця, у чиїй правиці Він живе, щоб заступатися за Свій народ. Він є єдиним Посередником, Пророком, Священиком і Царем Церкви і Государем Всесвіту.
  4. Святий Дух. Святий Дух є Божим Духом, повністю божественним, який підносить Ісуса Христа. Дух переконує чоловіків і жінок у гріху, праведності і суді, дозволяючи їм зрозуміти правду. Він закликає чоловіків і жінок до Спасителя і приносить відновлення, яке є відновленням серця і природи.
  5. Людство. Бог спочатку створив людство на Свій образ і вільний від гріха; але через спокусу сатани вони переступили Божу повеління і впали від своєї первісної праведності, завдяки чому всі люди успадкували грішну природу, яка протиставляється Богу, і, таким чином, засуджуються. Як тільки вони здатні до моральних дій, вони стають фактичними злочинцями.
  6. Спасіння. Спасіння включає в себе відкуплення всієї людини і вільно пропонується всім, хто вірить в Ісуса Христа як Господа і Спасителя; тільки прийняти і довіряти Йому за виправдання і вічне життя. Обґрунтування - це милосердне проголошення Бога про праведність грішників, які вірять у Христа, від усякого гріха, через задоволення, яке Христос зробив. Віруючі також освячені Божим Словом і Духом, що мешкають в них. Освячення - це процес просування до моральної і духовної зрілості, що забезпечується присутністю і силою Святого Духа. Ті, хто прийнятий у Христі і освячений Святим Духом, ніколи не будуть повністю або остаточно відійти від стану благодаті, але будуть доживати до кінця і бути збереженими силою Божою через віру на спасіння.
  7. Церква. Господь Ісус Христос є Головою Церкви, яка складається з усіх правдивих послідовників Христа, і в Ньому вкладається надзвичайно вся влада для свого уряду. Християни повинні асоціюватися з місцевими церквами; і кожній церкві дається право керувати наказом, виконувати служіння, поклонятися і практикувати дисципліну.
  8. Останні речі. Тіла людей після смерті повертаються в пил, але їхні духи негайно повертаються до Бога-праведника, щоб відпочивати з Ним; Нечестиві будуть захищені під темрявою на суд. Бог у Своєму часі і Своєму своєму шляху принесе світ до свого належного кінця. Згідно з Його обітницею, Ісус Христос повернеться особисто і наочно у славі на землю. В останній день тіла всіх мертвих, як справедливих, так і несправедливих, будуть підняті. Бог призначив день, коли Він буде судити світ Ісусом Христом, коли всі люди отримають згідно з їхніми вчинками; безбожні підуть у вічну муку; праведний у вічне життя.

Ця заява віри не вичерпує масштабів наших переконань. Сама Біблія, як натхнене і непогрішне Боже Слово, що говорить з останньою владою щодо правди, моральності і належної поведінки людства, є єдиним і остаточним джерелом всього, у що ми віримо. Що стосується віри, доктрини, практики, політики та дисципліни, опікунська рада є остаточним арбітром щодо значення Біблії та її застосування для цілей університету.117681_photo-1559566740-78f2aee09750.jpgCarolyn V / Unsplash

Основні визнання

USNews

Після декількох років у рейтингу USNews

Християнські університети онлайн

Союз посідає перше місце в списку 25 кращих християнських коледжів і університетів на півдні 2017 р. ChristianUniversitiesOnline.org. Ми були також першими в списку 10 найкращих програм візуальних мистецтв християнського коледжу.

Прінстонський огляд

Прінстонський огляд визнав союз серед провідних шкіл Південно-Східної Європи. Серед чотирирічних коледжів і університетів лише приблизно кожен четвертий отримує це регіональне визнання.

Особисті фінанси Kiplinger

Kiplinger оцінює національні приватні коледжі та університети для академічної якості поряд з доступністю. Вона налічує лише 100 таких установ. У списку 2017 року Союз посідає 77 місце і входить до числа шкіл з найнижчими цінами в лістингу. Це місце займає союз серед одних з найкращих інститутів у США. Це було одне з чотирьох шкіл штату Теннессі у списку.

Вибір коледжу

Союз зайняв 9 місце в рейтингу 50 кращих південних регіональних коледжів 2016 року. Рейтинги College Choice були розроблені, щоб допомогти майбутнім студентам зробити розумний вибір про те, де інвестувати свій час і гроші в заробіток.

Америка 100 кращих коледжів купує

Об'єктивна і незалежна дослідницька компанія щорічно досліджує більше тисячі державних і приватних коледжів і університетів США, а потім аналізує інформацію, щоб з'ясувати, які школи пропонують найкращу освіту для долара на основі показників академічної ефективності та порівняльних витрат. Союз увійшов до топ-100 за 13 років поспіль.

Службова премія вищої освіти Президента

Ініційована в 2006 році, ця нагорода визнає коледжі та університети по всій країні, які підтримують інноваційні та ефективні програми громадського обслуговування та навчання. Союз є однією з вибраних груп установ, які склали список у кожному з років, коли був складений чек.

StateUniversity.com

Союз займає 3 місце в штаті Теннессі на StateUniversity.com. Цей рейтинг базується на статистичному аналізі та порівнянні співвідношення студент / викладач, утримання студентів, тестових балів та інших критичних факторів.

Керівництво для доступу до коледжів і можливостей

Союз увійшов до числа 284 американських коледжів, які "віддані служінню та підтримці сьогоднішніх перших поколінь, малозабезпечених і традиційно недостатньо забезпечених студентів коледжу". Союз є однією з лише чотирьох установ, що отримали почесне звання в штаті Теннессі.

Фонд Темплтона

Союз був перерахований в керівництві Фонду під назвою Коледжі, що заохочують розвиток персонажів . Школи, включені до цього переліку, мають "зразкові програми, президенти та коледжі та університети, які надихають студентів вести етичні та громадянські життя".

Доступні навчальні програми:
  • англійська

Цей навчальний заклад також пропонує:

Аспірантура

Union University

Проблеми, які стоять перед громадою охорони здоров'я в 21 столітті, численні, і практикуючим лікарям потрібна буде відмінна фармацевтична, професійна та етична підготовка ... [+]

В Union University перетворюйтеся.

Проблеми, що стоять перед суспільством охорони здоров'я в 21 столітті, є численними, і практикам доведеться мати відмінне фармацевтичне, професійне та етичне навчання. Прихильність Union University до інтеграції суворих науковців з християнським світоглядом є прикладом повноважень факультету фармації.

Академічна програма

Протягом першого семестру ми закликаємо наших студентів до курсів з ліків без рецепта та валової анатомії. Вони вивчають технологію імітації пацієнта-пацієнта в рамках навчального плану першого року. Розмір класу залишається невеликим, щоб підвищити особисту взаємодію з професорами, деякими з кращих християнських вчених у цій галузі.... [-]

США Jackson
Вересень 2019
англійська
Денне навчання
4 років
Кампус
Детальніше англійською мовою

Union University: Uniquely Union