1 Асоційований ступінь Програми в Невідкладний медичний технік – ЕМТ 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь
  • Охорона здоров'я
  • Екстрена медицина
  • Невідкладний медичний технік – ЕМТ
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Асоційований ступінь Програми в Невідкладний медичний технік – ЕМТ

    Диплом про закінчення коледжу є кваліфікація нагороджений університету для завершення програми навчання, як правило, що тривала два роки. Цей ступінь є більш низький рівень освіти, ніж ступінь бакалавра, і багато завершити програму шукати нові кар'єри.

    Що є асоційованим ступінь в EMT? Швидкої допомоги, іноді звані швидкої допомоги техніків, професіонали, які управляють екстреної медичної допомоги. ЕМТ реагувати якомога швидше, коли викликані на місце події медичних надзвичайних ситуацій, у тому числі медичних ускладнень, аварій та інших випадках травматичного пошкодження. У більшості випадків, початківець ЕМТ потрібно близько 120 до 180 годин навчання в класі. В цілому, навчання може зайняти від декількох місяців до тих пір, як два роки, залежно від місцевих нормативних вимог і продуктивності студента. На додаток до вимог медичної освіти, навчальний план для навчання ЕМТ часто включає в себе клінічну обертання, а також.Після завершення своєї освіти, студенти також повинні пройти остаточну державну експертизу для того, щоб отримати правову сертифікацію.

    Аварійні служби, на жаль, те, що завжди буде необхідно в сучасному світі. Навчання в цій області, як правило, дозволити собі випускника багато можливостей для працевлаштування з різними установами.

    Тому що вартість проходження курсів з надання першої допомоги можуть розрізнятися за рядом різних причин, це гарна ідея, щоб дослідити і контакт безпосередньо в школу свою вибору перед застосуванням.

    ЕМТ може знайти роботу в декількох різних середовищах. Найчастіше, ЕМТ знайдені роботи в організаціях, які надають екстрені послуги, такі як поліція, пожежники і лікарень, але ці фахівці теж потрібні і в інших областях, в тому числі заводів та інших робочих місцях, і різних розділах індустрії розваг.У деяких місцях вони можуть бути використані в якості частини автономного муніципального урядової установи.

    Якщо ви зацікавлені в отриманні кваліфікації в EMT, пошук нижче вашої програми і контакт безпосередньо прийом офісної школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.