1 Асоційований ступінь Програми в Охорона психічного здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь
  • Охорона здоров'я
  • Охорона психічного здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Асоційований ступінь Програми в Охорона психічного здоров'я

Associate Degree часто наступний рівень після завершення диплом середньої школи або GED сертифікації. Це займе близько двох років, щоб завершити цей курс навчання і може бути присуджено у коледжах і університетах. Вона також може бути передвісником досягнення 'и ступінь бакалавра.

Що є асоційованим ступінь в області психічного здоров'я? Це програма призначена для забезпечення студенту навички, необхідні для роботи в таких областях, як геронтології, токсикоманії, сімейних послуг і лікування психічних захворювань. Курсова може включати людського розвитку, психічні та відхиленнями у розвитку, алкоголь і медикаментозне лікування, діти 'и психічного здоров'я, і ​​інші подібні теми на додаток до курсів, заснованих теорії. Досвід роботи в області також зазвичай включені.

Асоційованим ступеня програма може принести користь студента, який хоче перейти безпосередньо в робочу силу шляхом отримання посади початкового рівня.Вона також забезпечує міцну перший крок до подачі заявки на бакалаврській програмі або переміщення в бік збільшення оплати за позиції даний час знаходяться.

Вартість кожної програми може варіюватися в залежності від країни, в якій він пропонується, а також тривалості навчання. Перевірте з вашим бажаних установ для перевірки їх особливі витрати і збори, щоб знайти той, який підходить саме вам.

Ця програма допомагає в забезпеченні кандидат має кваліфікацію для роботи в будинках для людей похилого віку, реабілітаційних центрів, психіатричних закладах і офісах приватних психіатрів, психологів і консультантів. Деякі позиції можуть бути доступні в некомерційних установ, теж. Потенційні робочі включають надання послуг в якості асистента програми або споруд, соціального працівника з дітьми та сімейних послуг, директора притулку, менеджеру або груповий посередника.

Ви можете почати свій новий навчальний шлях, досліджуючи різні університети і коледжі на основі ваших уподобань, щоб побачити, що краще для вас.Пошук нижче вашої програми і контакт безпосередньо прийом офісної школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.