1 Асоційований ступінь Програми в Підготовка зубних техніків 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь
  • Охорона здоров'я
  • Стоматологія
  • Підготовка зубних техніків
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Popular degree type

    Popular study format

    Popular education type

    Асоційований ступінь Програми в Підготовка зубних техніків

    Associate Degree є диплом коледжу заробляв на рівні нижчого дивізіону. Це, як правило, пропонується в громаді або коледжах, але вона може бути доступна на або передачі в університет, а також.

    Що є асоційованим ступінь в області зубного техніка? Associate Degree в цій області включає в себе курсові роботи, що знайомить студентів з основними поняттями роботи в якості зубний технік. Студенти можуть розраховувати прийняти вступні курси, що охоплюють такі теми, як стоматологічні методів дослідження, термінології, що стосуються стоматологічної допомоги та процедур для протезування, мостів і коронок. Ці курси будуть часто супроводжуватися стажування, які дають студентам можливість брати участь в практичних навчальних робочих місць.

    Програма дасть студентам загальне введення в термінології і практики, що мають відношення до кар'єри в галузі охорони здоров'я. Він також може принести користь вам, розвиваючи навички надання допомоги пацієнтам, які можуть бути застосовані до діапазону можливостей.

    Якщо ви хотіли б знати, скільки асоційований ступінь в області зубний технік може коштувати, ви можете дізнатися, звернувшись в офіс прийому вашого інституту. Представник повинен бути в змозі надати докладну інформацію.

    Ця програма, поряд з будь-якої необхідної видачі дозволів, як правило, забезпечує підготовку і знання, необхідні для роботи в якості шукати зубного техніка. У цій роботі, ви, швидше за все, виконувати такі завдання, як вивчення ротів пацієнтів, оцінки стану здоров'я порожнини рота і надання допомоги дантистів з іншими завданнями. Є цілий ряд інших можливостей, які ви також могли б бути залучені до, однако. З вашим знанням стоматологічній практиці, ви можете шукати роботу в лабораторії або клініці надання допомоги в роботі, таких як виробництво стоматологічної продукції та протезування. Крім того, ви можете використовувати свої знання про медико-санітарної допомоги, щоб переслідувати позиції в іншій області медицини.

    Якщо ви хотіли б навчатися в Інтернеті, ви можете бути в змозі знайти школу, яка пропонує диплом про закінчення коледжу в зубний технік в Інтернеті. Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.