6 Асоційований ступінь Програми в Управління охороною здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь
  • Охорона здоров'я
  • Дослідження з охорони здоров'я
  • Управління охороною здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (6)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Асоційований ступінь Програми в Управління охороною здоров'я

Залежною ступінь сертифікації нагороджений університету після вивчення програми, як правило, тривалістю до двох років. Асоційовані ступенів вимагають менше освіти, ніж ступінь бакалавра, але часто потрібно для багатьох позицій зайнятості.

Що є асоційованим ступінь в адміністрації охорони здоров'я? Адміністрація Здоров'я керівництво та управління системами охорони здоров'я та державних і приватних. Це включає в себе лікарні, лікарні мережі, і будь-який інститут, який забезпечує медичну допомогу. Основна мета управління охорони здоров'я є забезпечення, що медичний заклад працює гладко й ефективно, щоб призначити кваліфікованих співробітників на правильні позиції, практично і економічно ефективно управляти і розподіляти ресурси, і, щоб зберегти весь об'єкт працюють над тим, Мета.Освітня програма упором на управління охороною здоров'я, як правило, пов'язані з вивченням систем охорони здоров'я у своїй країні і місцевої громади, технологія, яка використовується в області, а також основи медичного права та етики. Біографічна може також включати курси з конкретних напрямків медицини, права і бізнесу.

З розмахом і масштабами охорони здоров'я розширюється в багатьох частинах світу, людина кваліфікований, щоб працювати в адміністрації охорони здоров'я буде багато можливостей для зайнятості і просування по службі.

Витрати на такий програми навчання може варіюватися в залежності від того, де ви знаходитесь, наскільки складним програми ви зацікавлені в, і інших чинників. Рекомендується ви досліджуєте свою школу вибору ретельно перед нанесенням.

Професійний охорони здоров'я адміністрації може знайти роботу в якості адміністратора медичній установі, наприклад, лікарні, хоспісу або тривалого лікування об'єкта або об'єкта громадської охорони здоров'я.Робота також може бути знайдено в світі бізнесу в якості менеджера страхової компанії або HMO, або компанії, яка виробляє медичне обладнання. адміністратори охорони здоров'я також іноді вдається групами лікарів, щоб гарантувати, що лікарі можуть зосередитися на лікуванні пацієнтів з діловими аспектами своєї практики під контролем.

Якщо ви думаєте про отримання кваліфікації в управлінні охорони здоров'я, шукати нижче вашої програми і контакт безпосередньо прийом офісної школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.