1 Асоційований ступінь з прикладних наук Програми в Невідкладний медичний технік – ЕМТ в Такома, США для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь з прикладних наук
  • США
  • Охорона здоров'я
  • Екстрена медицина
  • Невідкладний медичний технік – ЕМТ
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Асоційований ступінь з прикладних наук Програми в Невідкладний медичний технік – ЕМТ

    Такома це місто в штаті Вашингтон, який має прекрасний вид на Пьюджет-Саунд. У місті є близькість до більшої Сіетлі, але все ще має почуття невеликого міста в порівнянні з іншими містами в США. Такома відомо добре відомий своєю інтелектуальної культури.

    Що таке EMT?
    EMT означає технік екстреної медичної допомоги. Лікар швидкої медичної допомоги – це кваліфікований спеціаліст, який надає невідкладну медичну допомогу пацієнтам, які її потребують. Лікарі швидкої медичної допомоги забезпечують базову підтримку життя, включаючи серцево-легеневу реанімацію та використання АЗД (автоматичного зовнішнього дефібрилятора). Вони також навчаються оцінювати стан пацієнта та надавати лікування при травмах і захворюваннях. Медики швидкої допомоги часто першими реагують на місце надзвичайної ситуації та відіграють важливу роль у догляді за пацієнтами.

    Як я можу стати медичним працівником?
    Ті, хто хоче стати EMT, можуть знайти програми в багатьох коледжах і технікумах. Ступені EMT доступні як на асоційованому рівні, так і на рівні бакалавра. Програма асоційованого ступеня EMT зазвичай займає два роки, тоді як програма бакалавра займає чотири роки. Для того, щоб мати право на сертифікацію, працівники медичної допомоги повинні пройти акредитовану програму навчання.

    Що я буду вивчати під час отримання ступеня EMT?
    Навчальні програми EMT охоплюють різноманітні теми, включаючи анатомію, фізіологію, невідкладні медичні процедури та фармакологію. Студенти програм EMT також дізнаються про оцінку стану пацієнта, життєві ознаки та як ефективно спілкуватися з пацієнтами та їхніми родинами.

    США залишаються найпопулярнішим місцем у світі для іноземних студентів. Університети США домінують у світових рейтингах, і країна також пропонує широкий вибір цікавих місць для навчання. Системи державних університетів частково субсидуються урядами штатів і можуть мати багато кампусів, розкиданих по всьому штату, з сотнями тисяч студентів.

    Суб'єкт програми прикладної науки дозволяє студентам сконцентруватися на конкретних сферах навчання. Після закінчення навчання вони часто унікально підходять для початкової роботи на посадах початкового рівня у вибраних областях.