Бакалавр мистецтв (BA) Програми в Глобальна охорона здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • Охорона здоров'я
  • Глобальна охорона здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (0)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалавр мистецтв (BA) Програми в Глобальна охорона здоров'я

Ва є загальним вибором для багатьох студентів вищих навчальних закладів по всьому світу. Цей ступінь присуджується після курсу навчання, які зазвичай триває від трьох до п'яти років; це може бути присуджена в різних предметних областях. Різноманітність програм доступні для студентів, що навчаються ступінь бакалавра.

Отже, що таке бакалавр глобального охорони здоров'я? Цей курс навчання включає в себе навчання з питань в галузі охорони здоров'я та медицини стосовно світу в цілому. Це може включати вивчення хвороби, інвалідності, проблеми зі здоров'ям, які виходять за рамки національних кордонів, стихійні лиха і здоров'я, вакцини, системи охорони здоров'я, і, як бідність впливає охорони здоров'я. Студенти також можуть пройти курси, пов'язані з медичної та медицини.

Які переваги заробляти ступінь бакалавра в області глобального охорони здоров'я? З одного боку, студенти будуть мати можливість отримати цінний розуміння питань охорони здоров'я, що буде безцінним в їхній майбутній кар'єрі.З іншого боку, маючи ступінь бакалавра дає корисну перевагу в сьогоднішньому конкурентному глобальної економіки. Крім того, студенти, як правило, поліпшити їх критичного мислення і аналітичних навичок зі ступенем, як це.

Вартість заробляти ступінь бакалавра в області глобального охорони здоров'я буде залежати від багатьох різних факторів, у тому числі обраної програми і вибір індивідуальних студентських. Майбутні студенти повинні досліджувати ретельно потенційні витрати на їх обраної програми до вступу.

Багато різних робочих місць може здійснюватися зі ступенем бакалавра в області глобального охорони здоров'я. Якщо студенти бажання продовжити далі в медичній галузі, ця ступінь може забезпечити цінну фон. Студенти також можуть вибрати для роботи в лікарнях або системи охорони здоров'я адміністраторів. Ті, з таким ступенем може працювати з різними національними та міжнародними організаціями, у тому числі урядів, приватних компаній, і навіть некомерційних організацій для просування якості охорони здоров'я в усьому світі.

Якщо ви хотіли б, щоб заробити ступінь бакалавра в Глобальній Хіт, почати зараз. Пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.