2 Бакалавр мистецтв (BA) Програми в Невідкладний медичний технік – ЕМТ 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • Охорона здоров'я
  • Екстрена медицина
  • Невідкладний медичний технік – ЕМТ
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр мистецтв (BA) Програми в Невідкладний медичний технік – ЕМТ

    Програми бакалаврату розроблені, щоб підготувати студентів до робочої сили, підвищення рівня освіти і професійної сертифікації. Деякі школи пропонують як ступінь бакалавра мистецтв градусів, а також ступінь бакалавра наук градусів, іноді дозволяє студентам вибрати шлях взяти на основі їх переваг. Як правило, студентські програми триватиме чотири роки.

    Отже, що таке бакалавр EMT? Швидкої допомоги є одними з перших відгукнулися на надзвичайну ситуацію, роблячи свою роботу серед найбільш важливою в галузі охорони здоров'я. EMT програми навчання вчених, як управляти долікарської медичної допомоги і відповідним чином реагувати на різні екстрені виклики. Курси можуть торкнутися такого предмета, як основної підтримки життя, застосовуються практичні дослідження екстреної медичної технології, складу і належної документації життєво важливі органи. Учасники можуть також мати можливість заробити свої сертифікати ЕМТ.

    Переваги заробляти ступінь бакалавра в ЕМТ в тому числі будучи добре підготовлені для використання в надзвичайних ситуаціях і управління правильні і самі останні медичні методи для пацієнтів. Завершення навчання за сертифікованою програмою EMT необхідний для державної атестації та ліцензування, а також ступінь може також допомогти Випускники програми претендувати на передові позиції.

    Загальна вартість завершення ступінь бакалавра в програмі EMT, насамперед, залежить від географічного місця розташування установи, загальною довжиною програми і чи є студент в змозі досягти фінансової допомоги у вигляді стипендій, кредитів і грантів. Звернення до окремих школам для поточного навчання і зборів завжди краще.

    Після завершення програми бакалавра давав ЕМТ, більшість випускників стали ЕМТ або швидкої. На додаток до ЕМТ-Basic, існує також ЕМТ-Intermediate.Ця передова позначення ЕМТ означає особу було навчання в більш поглиблених медичних методів, таких як введення внутрішньовенних рідин і певні ліки. Ті, хто зацікавлений у забезпеченні пацієнтів з більш широкою догоспітальному догляду може бути більш зацікавлені у становленні фельдшерів.

    Реанімувати свої кар'єрні можливості з диханням освіти. Пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.