4 Бакалавр мистецтв (BA) Програми в Спортивна медицина та вправи 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • Охорона здоров'я
  • Спортивна медицина та вправи
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (4)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалавр мистецтв (BA) Програми в Спортивна медицина та вправи

Закінчивши зі ступенем бакалавра і раніше є метою багатьох студентів після закінчення середньої школи, а також дорослих, які шукають для просування своєї кар'єри. Цей ступінь може зайняти всього лише три роки, щоб закінчити або до тих пір, як п'ять. Ці ступеня заробив в коледжах і університетах по всьому світу.

Що таке BA в спортивній науки? Спортивна наука є вивчення руху, фітнесу, харчування і здоров'я. Учасники програми, як правило, дізнатися з курсами в анатомії, фізіології, хімії, психології спорту, спортивної науки, динаміки тренування, спортивного права і бізнесу придатності. Студенти також можуть отримати досвід в області охорони здоров'я, здоров'я, харчування і фізичної підготовки. Залежно від їх інтересів, учасники програми можуть зосередитися на тренерській, фізичних вправ і фітнесу або харчування і підготовки спортсменів.

Ті, хто завершити програму в спортивній науці зазвичай залишають життєвої експертизи на шляху поїзда людського тіла і залишається потрібним.Випускники програми спортивної науки також може бути частиною млрд доларів промисловості спорту, фітнесу та спортивної науки, який продовжує рости.

Вартість навчання для програми в цій області може перебувати в діапазоні в залежності від безлічі факторів. Розташування школи, вимоги курсу і ординатури довжина може вплинути вартість програми.

Люди, які отримав ступінь в галузі спортивної науки є вибір кар'єри в індустрії здоров'я та фітнесу, щоб вибрати з. Деякі випускники ввести фітнес-індустрії, ставши особисті тренери. Інші можуть вирішити піти в коучинг і роботи в колегіальному або професійної спортивної індустрії. Іншим можливим кар'єра поле з таким ступенем включає в себе тракт Спортивний менеджмент всередині професійних спортивних організацій.

Якщо ви сподіваєтеся, щоб почати кар'єру в спортивній науці, ви можете почати приймати класи якомога швидше.Якщо ви хочете дізнатися більше, пошук нижче вашої програми і контакт безпосередньо прийом офісної школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.