6 Бакалаврат Програми в Наука про харчування 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Охорона здоров'я
  • Наука про харчування
  • Наука про харчування
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (6)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалаврат Програми в Наука про харчування

    Ті, хто зацікавлений в досягненні ступеня їх бакалавра, як правило, витрачають близько чотирьох років прийому академічні повноваження, що ця програма вимагає. Це основоположний ступеня часто використовується в якості сходинкою на шляху до кар'єри вибір, багато разів потрібно для роботи.

    Що таке бакалавр в області харчування? Цей ступінь вимагає глибоких досліджень в науці і практиці харчування і його вплив на загальний стан здоров'я і гарного самопочуття. Це важливе поле вивчення готує студентів радити людям про те, що продукти, щоб поїсти і уникнути їх спосіб життя і специфічних цілей в галузі охорони здоров'я. Програма звичайно вимагає курси на здоров'я людини і патології, а також курси, які підкреслюють спосіб життя, фізичні вправи, і гарного самопочуття, як він ставиться до задовільного харчування.

    Є багато переваг, які залучають студентів до ступеня в науці про харчування.Перспективи роботи для дієтологів і дієтологів є дуже перспективним, тому що поле зростає, оскільки все більше людей звертаються до їжі для профілактики і лікування захворювань. З бакалавра в області харчування, ваш потенційний дохід і ваш привабливість в якості працівника може бути більш безпечним і на підйомі.

    З однієї програми та області світу в інший, вартість отримання ступеня в галузі харчування на чотири роки буде варіюватися від дуже доступними кілька дорогою. Тому що вартість залежить від того, де і коли ви вирішите піти в коледж, це гарна ідея, щоб зв'язатися з вашій школі для отримання додаткової інформації.

    Різноманітність професійних налаштувань потребують дієтологів, зокрема лікарень, будинків престарілих, шкільних їдалень, медичних клінік, державних установ, науково-дослідних інститутів, і багато іншого. Крім того, багато дієтологів наймом, працює свою власну практику і маючи своїх власних клієнтів і пацієнтів. Багато увагу на спеціалізованих областях, таких як попередньо і післяпологовий, педіатрії, спорту та геріатрії.

    Бакалавр в області харчування може поставити світ здоров'я, гарного самопочуття і дієти на кінчиках ваших пальців. Щоб дізнатися більше, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.