35 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Громадська охорона здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Охорона здоров'я
  • Глобальна охорона здоров'я
  • Громадська охорона здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (35)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Громадська охорона здоров'я

    Бакалавр наук (BSC) ступеня може бути наступний крок для випускників середньої школи або людей, які хочуть повернутися в школу, щоб отримати знання для кар'єри. Програми зазвичай займає від трьох до п'яти років, щоб завершити в залежності від класу навантаження та інших критеріїв. Деякі студенти можуть отримати цей ступінь, а потім перейти до завершити програму вищого рівня для отримання додаткової поглибленого дослідження.

    Що таке бакалавр в галузі суспільної охорони здоров'я? Цей тип мірою пов'язана зі зміцненням здоров'я і благополуччя для громадськості або в рамках громади. Класи можуть складатися із загальної науки, біології, соціології, історії, психології, і навіть епідеміології. Курсова складається з навчання в класі і клінічного дослідження або, можливо, незалежних досліджень. Люди, які хочуть зробити кар'єру зосереджені на допомозі іншим поліпшити якість їх життя могли б хотіти розглянути цю освітню шлях.

    У той час як центрування на вивченні громадської охорони здоров'я, студенти можуть набути навичок, які будуть цінні у багатьох відношеннях.Вони мають тенденцію до розвитку аналітичного мислення і рішення проблем здібності, а також зміцнення навички міжособистісного спілкування, які є корисними для роботи або особистому житті.

    Люди з вищою освітою в області суспільної охорони здоров'я необхідні для роботи по всьому світу, і програми доступні для задоволення цього попиту в університетах, коледжах і онлайнових навчальних центрах. Витрати програм ступеня може варіюватися в залежності від школи і місця, тому студенти повинні говорити з консультантом приймальні в школі за своїм вибором для отримання додаткової інформації.

    З ступінь бакалавра в галузі суспільної охорони здоров'я, випускники зможуть працювати в багатьох аренах, пов'язаних з благополуччя в державному і приватному секторі. Вони можуть тяжіти до створення державної політики, введення існуючих програм, або зосередитися на гігієну або впливу на навколишнє середовище. Освічені кандидати будуть необхідні в лікарнях, виробництво і урядових установ, щоб назвати тільки кілька варіантів.

    Студенти в ці дні потрібно знайти освітню програму, яка відповідає їхнім потребам і способу життя. Якщо ви хочете отримати більше інформації про цю програму ступеня, пошук по вашій програмі нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.