1 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Зловживання алкоголем або наркотиками 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Охорона здоров'я
  • Охорона психічного здоров'я
  • Зловживання алкоголем або наркотиками
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Зловживання алкоголем або наркотиками

Бакалавр наук надається студентам, які закінчили програму бакалавра. Залежно від того, чи студент зараховується на неповний робочий день або на повний робочий день, цей ступінь зазвичай отримується протягом трьох-п'яти років.

Що таке бакалавра зі зловживанням психоактивними речовинами? Ця програма ступеня, як правило, вивчає причини, симптоми та ознаки залежності. Взагалі, студенти вводять варіанти лікування для людей, що борються з наркотиками. У деяких випадках ця програма може бути адаптована до певних видів наркоманії, таких як алкоголь, наркотики, азартні ігри, вправи, шопінг та відеоігри. Теми курсу можуть включати управління справами, загальну біологію, історію психології, введення в когнітивну психологію, профілактику і лікування психоактивних речовин, а також розвиток особистості. У деяких випадках курси проводяться викладачами, які мають відповідний досвід та повноваження.

Професіонали, які мають ступінь бакалавра в галузі зловживання психоактивними речовинами, зазвичай випускають програми з сильними дослідницькими та аналітичними навичками, які можуть допомогти їм розпочати успішну кар'єру у цій галузі. Крім того, вони можуть навчитися організовувати при отриманні ступеня, що може допомогти їм у своєму особистому житті.

Вартість отримання бакалавра в зловживанням речовинами варіюється від однієї академічної установи до іншого. Є такі змінні, як тривалість програми, які, як правило, враховуються у вартості. Зацікавленим особам рекомендується звернутися до університетів за інформацією стосовно плати за навчання та навчання.

Взагалі, випускники можуть застосовувати свої навички та знання на різних спеціальностях. Ці професіонали мають такі посади, як спеціаліст з лікування, дослідник, психіатричний помічник, педагог з питань охорони здоров'я, судовий зв'язок, керівник справи або радник. Загалом прогноз роботи є позитивним. Попит на послуги зловживання наркотиками та високий рівень обороту на місцях сприяє зростанню зайнятості. Більшість людей працюють в терапевтичних спільнотах, медичних установах та уряді.

Інтернет-навчання - це гнучкий спосіб, завдяки якому студенти можуть досягти своїх схоластичних цілей. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.