1 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Геронтологія 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Охорона здоров'я
  • Геріатрична медицина
  • Геронтологія
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Геронтологія

Заробіток ступінь бакалавра наук (BSC) приймає студентів вниз захоплюючу шлях навчання. Студенти вивчають поля, які класифіковані як науки, на відміну від мистецтва, щоб досягти BSC. Тривалість навчання, і навіть які предмети вважаються науки, може варіюватися від школи. Як правило, займає від трьох до п'яти років, щоб закінчити цю ступінь бакалавра.

Що таке Бакалавра в геронтології? Це ступінь, де студенти дізнаються про старіння, потреб людей похилого віку, і як краще забезпечити ці потреби. Ступінь може бути спрямована на тих, хто проводить додаткову медичну підготовку. Він також може бути спрямована на тих студентів, які будуть працювати зі старшими дорослими, наприклад, надаючи консультації та підтримку в якості менеджера випадку. Як правило, студенти дізнаються про емоційні і медичних потреб старіючих дорослих, державної політики і як вони впливають на людей похилого віку, і процес старіння в цілому.

Медичні аванси дозволяючи людям жити довше.Студенти, які отримав ступінь бакалавра наук в області геронтології є цінні навички та розуміння, щоб допомогти літнім і їх сімей успішно орієнтуватися процес старіння.

Сума студент буде витрачати, щоб отримати ступінь бакалавра може сильно варіюватися в залежності від школи і де він знаходиться. Потенційні студенти повинні отримати докладну навчання і збір інформації про кожній школі вони розглядають.

Експоненціальне зростання в популяції старше 65 років становить створюючи численні повноцінної кар'єри. Це також відкриває можливості для підприємців, щоб запропонувати інноваційні послуги. Вакансії включають безпосередньо працює зі старшими дорослих надання консультацій або медичної допомоги, перебувають на службі у урядових закладів з метою сприяння публічному політику, або працювати в компанії, яка надає послуги для потреб для літніх.

Геронтологія розвивається області досліджень, яка може привести до істотного кар'єри.Щоб дізнатися більше, пошук нижче вашої програми і контакт безпосередньо прийом офісної школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.