8 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Підготовчі медичні курси 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Охорона здоров'я
  • Підготовчі медичні курси
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (8)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Підготовчі медичні курси

      КБС (бакалавр наук) є ступінь бакалавра в галузі науки і техніки. Є безліч програм, доступних, а також ступінь часто призводить до кар'єри в області студентського дослідження.

      Ви можете бути здивовані, що таке Бакалавра в попередньо мед? Ця програма готує студентів до вступу в медичну школу, хіропрактика школи, або інший розвиненою програми охорони здоров'я. Студенти будуть вивчати різні курси тіла, пов'язаних у тому числі біології, біохімії, фізіології, анатомії, імунології, мікробіології та токсикології. Більшість програм буде пропонувати студентам практичну підготовку, в тому числі діагностичних тестів, лабораторних робіт, а також навчання трупа, для того, щоб підготувати їх до роботи з пацієнтами.

      Отримання ступеня в попередньо мед є корисним для тих, хто знає що вони хочуть, щоб увійти в кар'єрі в якості лікаря або відповідного окупації. Їх освіту підготує їх до непростої курсових медичній школі і повноцінної кар'єри в якості лікаря.

      Витрати, пов'язані з попередньо мед мірою варіюватися від одного навчального закладу до іншого, а репутація школи і тривалості програми великі чинники. Студентам пропонується увійти в контакт зі школами безпосередньо, щоб дізнатися про навчання та інших зборів.

      Більшість попередньо мед програми не призведе безпосередньо в кар'єрі, хоча деякі випускники можуть бути отримані на позиції початкового рівня в деяких медичних установах. Більшість випускників будуть продовжувати отримувати вчений ступінь, таких як доктора медицини, доктор хіропрактікі, або доктор остеопатії. Особи, які входять в медичну школу можуть вибирати з цілого ряду спеціальностей, щоб зосередитися на після закінчення навчання. Спеціальності включають терапію, радіології, неврології, гінекології та акушерства, екстреної медицини та педіатрії.

      Якщо ви хочете зробити кар'єру в медицині, починають шукати школі зараз.Пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.