24 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Спортивна медицина та вправи 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Охорона здоров'я
  • Спортивна медицина та вправи
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (24)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Спортивна медицина та вправи

    Отримуючи ступінь бакалавра наук (бакалавр) ступеня, студенти можуть мати більш широкі можливості для працевлаштування, доступні для них, а також можливість мати кар'єру, яка дійсно їх інтереси. КБС може по заробив в три-чотири роки навчання, а вигоди від цього освіти може тривати все життя.

    Що таке Бакалавра в спортивній науки? Цей ступінь програма покликана допомогти спортсменам підвищити свій професійний продуктивність за рахунок використання візуалізації вправи, фізична підготовка, регулюється харчування, та інші методи. Студенти в цій програмі беруть класи, які зосереджуються на анатомії і фізіології, статистика в спорті, історія і соціологія спорту, спортивної медицини та маркетингу, сили і кондиціонування, і принципів керівництва.

    Заробіток ступінь бакалавра в галузі спортивної науки може бути корисним для студентів в тому, що це дає їм академічні знання, необхідні, щоб досягти успіху в своїх областях, а також надання можливості для студентів, щоб практикувати свої навички при наставництво досвідчених інструкторів.

    Тому кожна школа унікальна з точки зору темпів навчання і академічних зборів, студентам рекомендується правильно досліджувати їх потенційних шкіл для того, щоб мати повне уявлення про вартість заробляти їх ступенів.

    Особи, які закінчують з бакалавра в спортивній науки може працювати як спортивних тренажерів, спортивних тренерів, фітнес директорів, фізіотерапевти, або вчителів, фізкультури. Випускники можуть вибрати для роботи в коледжах або університетах, спортивних навчальних закладів, фізичні офісів терапії, медичних або в домашніх медичних послуг. Деякі студенти також можуть вибрати, щоб повернутися в школу і продовжити градусів аспірантів або спеціальності для їх спортивної науки градусів.

    Багато університетів пропонують варіанти онлайн шкільну освіту для студентів, що робить заробляючи свій бакалавра в галузі спортивної науки зручніше, ніж будь-коли. Якщо ви хочете, щоб почати роботу на ступінь вашого бакалавра, пошук нижче вашої програми і контакт безпосередньо прийом офісної школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.