Goshen College Online

Goshen College Online

Goshen College Online

Введення

Зір

Гошен коледж визнається в якості впливового лідера в області гуманітарної освіти з акцентом на міжнародному, міжкультурної, міждисциплінарної та інтегративної викладання і навчання, який пропонує кожному студенту історію життя орієнтовну впроваджений у Христі зосереджених основні цінності: глобальне громадянство, жалісливий миротворчості, керівництво слуга і пристрасний навчання.

Місія

Гошен Коледж є гуманітарний коледж, присвячений розвитку поінформованих, суглобових, Чутливий, відповідальних християн.

У служінні менонітів Церкви, ми прагнемо інтегрувати християнські цінності з освітньої, соціальної та професійної життя. У громаді віри і навчання, ми прагнемо розвивати особистий, інтелектуальний, духовний і соціальний ріст в кожній людині. Ми розглядаємо освіту як моральної діяльності, яка виробляє служітельскіх лідерів для церкви і світу.

Основні цінності

У коледжі Гошен ми маємо намір створити спільноту віри і навчання побудована на п'яти основних цінностей: Христос-зосередженості, пристрасна навчання, керівництва слуга, жалісливий миротворчості та глобальне громадянство. Наші програми академічних програм і спільної навчальної підготовки випускників:

Життя, яка є Христоцентричність, з

відображатиме віра, яка живить духовне зростання в індивідуальних і корпоративних контекстах активну віру, інформує вибір все життєві Ми віримо, що Бог є основою всієї мудрості і знання. Через Христа ми знаходимо милосердне прощення і запрошення на щоденній, особисту прогулянку силу Святого Духа. Ми відомі Христом в пошуках істини.

I Коринтян 3:11: «Бо ніхто не може покласти іншої основи, окрім того, який був закладений; що основа є Ісус Христос ».

Життя пристрасної ВЧИТИ, через

оволодіння основною області дослідження в якості основи для довічного навчання, сервісу, відносин, а також роботи в соціальному і культурному відношенні різноманітного контексту великий фундамент знань, навичок, процесів і методологій, отриманих з навчального плану гуманітарних наук, які необхідні для систематичного вивчення і вирішення проблем Ми вважаємо, що наша віра підтримується знанням. Як навчального співтовариства, ми сприяємо подорож протягом усього життя, заохочуючи один одного, щоб шукати істину з ретельністю. Цей дух наукового досвіду збагачує наші відносини, наш світ і нашу віру в Ісуса Христа.

II Петра 1: 5-8: "З цієї причини, ви повинні докласти всіх зусиль, щоб підтримати вашу віру добром, і добро зі знанням, а знання з самоконтролем і самоконтроль з витривалістю і витривалості з благочестям, і благочестивим взаємної любові і взаємної прихильності з любов'ю. Бо, якщо ці речі в вас є і зростає серед вас, вони тримають вас від неефективної і безплідними для пізнання Господа нашого Ісуса Христа ".

Життя хлопця ЛІДЕРСТВО, заснований на

Навичок керівництво, яке наділяє себе та інших здорове розуміння себе та інших, що знаходить своє відображення у відносинах взаємозалежності і взаємної відповідальності

Ми вважаємо, що керівництво слуга втілюється прекрасно в житті і особистості Ісуса Христа. Ми смиренно відставити користі інтереси інших, що призводить в силі любові, дароване Богом, тому що любов до інших вибудовується Бога спільноти. Наслідуючи приклад Христа, ми створюємо культуру лідерства характеризується радісного служіння.

Від Матвія 20: 26-28: ". Але той, хто хоче бути великим між вами, нехай буде вам слугою" Филип'ян 2: 5,7: "У ваших стосунках один з одним, мають один і той же образ думок, як Христос Ісус: Хто ... приймаючи дуже характер раба, був зроблений в людській подобі ".

Життя жалісливий миротворчості з

особиста цілісність, яка сприяє здатність вирішувати конфлікти і сприяти досягненню справедливості прихильність різноманітності у всіх його формах як концептуально, так і на практиці, так як християнські миротворцями, ми приймаємо "шалом" - світ, що Бог бажає для всього людства. Ми маємо намір побудувати "мирне царство", практикуючи милістю, відновлював справедливість, практикує антирасизм, любити наших ворогів і виступає за розкуркулених. Ми відкидаємо репресивні, насильницька руйнівних сил цього світу - і готові прожити своє життя як приклади Божого світу.

Від Матвія 5: 9: "Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться."

Життя з глобальної громадянськості

міжкультурний відкритість зі здатністю ефективно функціонувати з людьми інших поглядів на світ відповідальне розуміння стратегічного управління для систем людини і навколишнього середовища в мультикультурному світі

Як відповідальні громадяни світу, ми бачимо, заохочувати і відзначати образ Бога в інших. Ми вітаємо і включають 'незнайомця' в нашому середовищі - поважаючи відмінності у поглядах світу, шукаючи точки дотику. Ми хочемо подолати бар'єри між людьми не тільки за рахунок академічного викладання і навчання, а й у соціально значущих крос-культурних обмінів. Ми йдемо в світ, пропонуючи наші подарунки і життя в служінні іншим.

Друге послання до Коринтян 5: 18-20: "Все це від Бога, який примирив із Собою через Христа і дав нам служіння примирення; тобто Бог у Христі примирив із Собою світ, не враховуючи їх гріхи проти них, і довіривши послання примирення нам. Отже, ми як посли замість Христа, так як Бог благає через нас, ми благаємо вас від імені Христа, примиритися з Богом ".

Розташування

  • Goshen

    1700 South Main Street Goshen, Indiana 46526, , Goshen

Запитання