1 На кампусі Курс Програми в Наука про харчування в Куско, Перу для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Курс
  • Охорона здоров'я
  • Наука про харчування
  • Наука про харчування
  • На кампусі
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    На кампусі Курс Програми в Наука про харчування

    Куско є одним з важливих міст Перу. Це місце відоме своєю історією і барвистою життя. Крім того, Куско також відомий якістю бізнес-освіти. Це місто має популярні університети, такі як Національний університет Сан-Антоніо Абад в Куско і Універсідад Andina.

    Вивчення дієтології може бути корисним не тільки студенту, але й майбутнім клієнтам. Магістр може навчитися будувати здорові звички за допомогою дієти. Ці набуті навички потім можна використати, щоб навчати інших особистого здорового харчування.

    Перу є хорошим і дешевим місцем, щоб встати на курси іспанської мови (як тільки ви там), особливо в столиці, Лімі. Перу є третім за величиною країна в Південній Америці з різноманітним кліматом, що мають різні місця проживання, як на узбережжі, джунглі і плоскогір'я. Найвища позиція університету Папський католицький університет дель Перу в Лімі.

    Студенти можуть вибрати індивідуальні курси відповідно до їх інтересів. Студенти також можуть вибудувати серію класів таким чином, щоб досягти певних цілей, таких як розвиток професійних навичок, освоєння нових професій, отримання сертифікатів або ступенів.

    Навчання на кампусі означає особисте відвідування занять. Зазвичай це передбачає відвідування традиційних занять і лекцій, участь у групових заходах та особисте спілкування з викладачами та однолітками. Навчання на кампусі також часто передбачає доступ до лабораторій, бібліотек та інших ресурсів кампусу, таких як студентські клуби, офіси кар’єрних служб і центри відпочинку.