7 Магістр мистецтв (MA) Програми в Дослідження з охорони здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Охорона здоров'я
  • Дослідження з охорони здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (7)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр мистецтв (MA) Програми в Дослідження з охорони здоров'я

    Після закінчення ступеня бакалавра, деякі випускники вирішують зробити освіту на крок далі і продовжувати магістра мистецтв. Більшість людей проходить принаймні два роки, щоб закінчити цей вид програми ступеня, і вони зосереджені на одній конкретній галузі навчання.

    Що таке магістра в галузі охорони здоров'я? Протягом цього ступеня аспіранти можуть дізнатися більше про переваги та методології, пов'язані з здоровим життям. Деякі з класів, які можуть прийняти студенти, можуть включати анатомію людини, фізіологію людини та біофізичні аспекти фітнесу в психічній та фізіотерапевтичній терапії. Студенти можуть бути зобов'язані завершити творчі проекти, щоб продемонструвати своє навчання та повну стажування у галузі охорони здоров'я.

    Протягом цього ступеня магістра, студенти можуть уточнити свої навички досліджень, які можуть допомогти їм заробити акції пізніше у своїй кар'єрі. Студенти також можуть розширити свої знання про галузі охорони здоров'я та формувати зв'язки у своїй галузі, які можуть допомогти їм забезпечити добре оплачувану роботу.

    Скільки коштує заробляти магістра в галузі охорони здоров'я досліджень варіюється. Це пояснюється тим, що загальна вартість залежить від того, яка школа відвідує плату за навчання, де школа розташована у світі, а також ціну на придбання матеріалів, книжок та матеріалів.

    Ті, хто заробляє магістра в галузі охорони здоров'я, зазвичай продовжують працювати в галузі охорони здоров'я. Наприклад, випускники можуть працювати як аналітик чи фахівець у галузі охорони здоров'я, оздоровчий директор або координатор, або професор університету, який викладає загальноосвітні та загальноосвітні курси. Випускники також можуть працювати як соціальний працівник у лікарні або як координатор молодіжної програми для програми, яка сприяє фізичному здоров'ю та благополуччю.

    Випускні програми в медичних навчальних закладах існують особисто та онлайн у всьому світі. Щоб дізнатись більше про доступні варіанти, знайдіть свою програму нижче та зв'яжіться безпосередньо з приймаючою канцелярією вибраної вами школи, заповнивши бланк заявки.