5 Магістр мистецтв (MA) Програми в Геронтологія 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Охорона здоров'я
  • Геріатрична медицина
  • Геронтологія
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (5)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр мистецтв (MA) Програми в Геронтологія

    Ступінь магістра або магістра мистецтв, є вчений ступінь, що можна заробити після завершення бакалаврату, таких як бакалавра 'и. Це, як правило, займає близько двох років, щоб заробити ступінь магістра. Отримання цієї ступеня відкриває більш просунуті варіанти кар'єри чи може підготувати грунт для подальшого поглибленого вивчення.

    Що таке магістра в геронтології? Геронтологія є вивчення старості і як це впливає на старіння людей соціально, психологічно та медичної. Навчальний план геронтології MA призначена для підготовки студентів до керівної ролі в галузях, які обслуговують потреби літніх людей. Курси можуть включати в себе психологію, соціологію, неврології та державної політики. MA студенти повинні виконати всебічне дослідження, наближаючись своїх підданих на просунутому рівні.

    Отримання ступінь магістра в геронтології може надати студентам знання і навички, необхідні для надання послуг літнім громадянам в різних секторах.М. А. курсових може запропонувати розуміння конкретних потреб і проблем літнього населення.

    Витрати заробітку цю ступінь магістра може варіюватися багато, в залежності від типу установи, пропонуючи його, а також інші фактори, такі як місце розташування. Щоб отримати чітке уявлення про те, що ви можете очікувати, щоб витратити, поговорити з прийомних персоналу на програми ви розглядаєте.

    Ступінь магістра в геронтології забезпечує розуміння і знання, необхідні для керівної ролі в багатьох секторів, які служать старі громадян. Тримачі цієї MA можуть бути запропоновані посади директорів, менеджерів або координаторів програм в будь-якому з багатьох галузей промисловості, орієнтованих на задоволення різних потреб літніх людей. Деякі з них включають в себе старший житло, охорона здоров'я, пенсійного планування, психічне здоров'я, догляд на дому і подорожі.

    Багато університетів і коледжі пропонують нетрадиційні та гнучкі можливості для заробітку ступінь магістра, у тому числі онлайн та дистанційного навчання.Якщо ви зацікавлені в отриманні додаткової інформації про ступінь магістра в галузі геронтології, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.