1 Магістр мистецтв (MA) Програми в Управління охороною здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Охорона здоров'я
  • Дослідження з охорони здоров'я
  • Управління охороною здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр мистецтв (MA) Програми в Управління охороною здоров'я

    Майстер мистецтв, або М.А., ступінь ступінь бакалавра після, що, як правило, заробили протягом від одного до двох років. Тримачі виграшем ступінь магістра розширений навички і знання, які дозволять їм отримати позиції вище рівня, коли вони входять робоче місце.

    Що таке магістра в адміністрації охорони здоров'я? Цей курс навчання готує студентів до кар'єри в органи охорони здоров'я. Області дослідження включають в себе, як правило, здоров'я населення та епідеміології, політики в галузі охорони здоров'я та економіки, пов'язані зі здоров'ям. Студенти також дізнаються про бізнес, менеджмент, маркетинг, людські ресурси та інформаційні системи, так як вони ставляться до галузі охорони здоров'я. Курсова включає в себе традиційні лекції, а також практичний досвід і дослідження. MA студентів в такій програмі отримати широке і глибоке розуміння багатьох питань, які зачіпають охорони здоров'я, від фінансової та бізнесу до державної політики та освіти.

    Заробіток ступінь магістра управління охороною здоров'я кваліфікує випускникам зайняти лідируючі позиції в галузі охорони здоров'я. Навички і знання, отримані через цей М.А. навчальної може дозволити вам для вирішення питань, які зачіпають охорони здоров'я в різних умовах і досягти успіху в ролі лідера.

    Витрати на конкретній магістерської програми охорони здоров'я адміністрації буде варіюватися в залежності від місця, а також буде залежати від університету, який пропонує його. Якщо ви зацікавлені в конкретній програмі, виступаючи з її представниками дасть вам більше інформації про ймовірних витрат.

    Студенти, що приступають на ступінь магістра в галузі управління охорони здоров'я, швидше за все, вже вивчає або медичну або бізнес і зацікавлені в просуванні своєї освіти, щоб дізнатися про взаємодію цих двох дисциплін. Випускники програми часто йдуть на посісти високі адміністративні посади, пов'язані з медичної допомоги.Роботодавці можуть бути знайдені в багатьох галузях, у тому числі державних закладів охорони здоров'я, лікарень, науково-дослідних центрів, організацій з надання допомоги, а також медичної просвітницької та пропагандистської ініціативи.

    Програми MA управління охорони здоров'я пропонується в багатьох університетах по всьому світу. Щоб дізнатися більше про доступні для отримання вашої ступеня, пошук по вашій програмі нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.