26 Магістратура Програми в Ветеринарна медицина 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Охорона здоров'я
  • Ветеринарна медицина
  • Ветеринарна медицина
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (26)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Ветеринарна медицина

    Майстер 'и ступінь престижний успішність демонстрації студент ' и спеціальні знання у певній галузі знань. Один заробляє майстер 'и ступінь, вивчаючи предмет і виконання необхідних вимог, які часто включає курсові, тести, і прикладні навчання.

    Що таке Майстер в ветеринарної медицини? Цей ступінь присвячений даючи студентам знання про те, як надавати медичну допомогу тваринам. У процесі заробляння свого Вчителя у ветеринарії градусів, студенти вчаться вл діагностувати захворювання і проводити лікування різних видів тварин. Різні медичні та стоматологічні операції дізнався, щоб забезпечити ефективне лікування. Інші теми включають в себе вивчені хірургічні та терапевтичні методи.

    Випускники, які заробляють градусів їх ветеринарного магістра Медицини відкриті до різних професійних можливостей.Варіанти кар'єри, які доступні для тих, хто тримає цю ступінь, як правило, включає більш високу заробітну плату і виконання робіт. Коли ви заробляєте цей ступінь, ви можете застосувати ваші спеціальні навички в дорозі, який збагачує вас і тварин, яких ви дбаєте.

    Вартість навчання для заробляння майстер- 'и ступінь диференціювати через декількох факторів, у тому числі географічного розташування та установи ' и ставки прийняття.

    Найбільш поширеним можливість працевлаштування для тих, хто має ступінь магістра в галузі ветеринарної медицини, щоб стати ветеринаром. Мета ветеринаром, щоб піклуватися про тварин через діагностики, лікування та запобігання захворювань і захворювань у тварин. Деякі ветеринари зосередитися на домашніх тварин, а інші вибирають для лікування худоби. Деякі випускники також піти на стали ветеринарних технологів і техніків, які допомагають ветеринарам в різних завдань, включаючи процедури, процедури і тести.

    Якщо догляд за тваринами ваша пристрасть, то розглянемо надходження в установи, щоб заробити свій магістра в галузі ветеринарії. Пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.