9 Магістратура Програми в Геронтологія 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Охорона здоров'я
  • Геріатрична медицина
  • Геронтологія
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (9)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Геронтологія

    Магістратура градусів, такі як майстра Додати в освітньому фундаменті, створеного зі ступенем бакалавра. Ступінь магістра часто необхідно для професійного рівня робочих місць і прийняття в навіть більш просунутих рівнях навчання.

    Що таке Майстер в геронтології? Геронтологія, по суті, вивчення старіння. У той час як геріатрії зосереджена на лікування проблем, пов'язаних з віком, геронтологія фокусується на те, що викликає старіння і як це впливає на тіло, розум і здоров'я. Поле має широкий спектр застосування, і дослідження має практично необмежений потенціал для поліпшення здоров'я. Студенти можуть розраховувати на вивчення великої кількості біологічних понять людини на основі, у тому числі анатомії, фізіології та психології.

    Майстер в геронтології може допомогти Індивідуальні землі дослідницької позиції або підготувати його або її на ступінь доктора філософії або доктора в тій же області. Досягнення в галузі геронтології є потенціал, щоб повністю освоїти процес старіння в організмі людини.

    Оцінка вартості програми буде залежати від довжини і розташування програми разом з організацією, відповідальною. Ступінь, як правило, заробили в двох до чотирьох семестрів, але альтернативні плани можуть відрізнятися від цього.

    Кар'єра в геронтології може бути настільки ж різноманітні, як і саме поле. У той час як люди можуть очікувати, щоб продовжити свою освіту, робочі місця в діапазоні від догляду за старими в передових досліджень. У кожному разі, позиції, як правило, пропонує відмінну зарплату і пільги, відображаючи професійний досвід, отриманий від такого поглибленого вивчення. У багатьох випадках, студенти, які закінчують ступінь магістра в програмі геронтології продовжувати з ще вищої освіти, перш ніж повністю вийдуть на роботу.

    Курси доступні на міжнародному рівні, і багато провідні медичні установи пропонують геронтології кухні. Онлайн-класи доступні для деяких програм, але ще багато хто вимагає перших рук досліджень. Вибір аспект геронтології є кращим першим кроком в пошуку правильний план градусів.Щоб знайти підходящу, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.