14 Магістратура Програми в Глобальна охорона здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Охорона здоров'я
  • Глобальна охорона здоров'я
  • Глобальна охорона здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (14)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Глобальна охорона здоров'я

    Студенти, які зацікавлені в вихід за рамки типової вищу освіту повинні розглянути отримання ступеня магістра. Більшість установ вимагають, щоб студенти мають ступінь бакалавра до вступу в магістратуру, і, як правило, градусів набула після 1,5 року до трьох років. Після отримання цього ступеня, багато студентів вибирають гаманець докторантуру.

    Що таке Майстер в області глобального охорони здоров'я? Цей ступінь програма готує студентів, щоб допомогти в діагностиці, профілактиці та лікуванні різних захворювань і розладів в глобальному масштабі. Оскільки світ стає все менше, нові загрози для здоров'я буде неухильно з'являтися, і глобальні медичні працівники будуть працювати не покладаючи рук, щоб зупинити їх. Курси в біології, хімії, мікробіології, державної політики та епідеміології, як правило, потрібно. Отримання ступеня зазвичай займає від одного до двох років.

    Майстер в області глобального охорони здоров'я надає студентам знання і навички, які їм необхідні для оцінки глобальних загроз для здоров'я.Працівники в цій області дуже затребувані, і студенти будуть мати доступ до всесвітньої басейном роботи. Ступінь магістра також збільшує зарплату і робить, що шукають роботу більш привабливим для потенційних роботодавців.

    Вартість отримання ступеня магістра змінюється різко залежно від географічного розташування. Тривалість програми та інституційних ставок також прямий вплив на витрат за програмою. Для отримання більш докладної фінансової інформації, студенти повинні зв'язатися з їх майбутнім школи безпосередньо.

    Після отримання магістра в галузі глобальної охорони здоров'я, студенти працюють з широкого кола організацій, академічних інститутів та урядів. Вони навчають громадськість про запобігання поширенню інфекційних захворювань та підтримки здорового способу життя. Багато працівники зобов'язані подорожувати і часто допомагають бідним країнам з боротьбою питання суспільної охорони здоров'я. Інші служать в якості консультантів і викладачів, і може запропонувати свій досвід для приватних корпорацій і університетів.

    Є багато освітніх можливості для студентів, які сподіваються отримати ступінь в цій галузі. Онлайн програми може запропонувати студентам додаткову гнучкість і свободу, в той час як на кампусі курси можуть надати студентам більш практичний досвід навчання. Для отримання більш детальної інформації, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.