135 Магістратура Програми в Громадська охорона здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Охорона здоров'я
  • Глобальна охорона здоров'я
  • Громадська охорона здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (135)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Громадська охорона здоров'я

Студенти, які хочуть здобути вищу освіту після отримання ступеня бакалавра їх може вибрати, щоб переслідувати ступінь магістра. Цей ступінь, яка зазвичай займає близько двох років, щоб закінчити, дозволяє студентам отримати ще більше знань в поглиблених в обраній ними галузі дослідження і дає їм більш просунуті навички в тому числі вирішення проблем та аналізу.

Що таке Майстер в галузі суспільної охорони здоров`я? Ця програма допоможе студентам отримати знання і досвід, необхідні, щоб зробити кар'єру в якості менеджера в галузі охорони здоров'я. Студенти можуть дізнатися про теми, у тому числі політики в галузі охорони здоров'я, маркетинг, лідерство, організаційна поведінка та охорони здоров'я економіку. Випускники будуть підготовлені або отримати ще вищу освіту або увійти в робочу силу.

Отримання ступеня магістра в галузі громадської охорони здоров'я може бути дуже корисним, оскільки він дає студентам цінні навички, щоб бути успішним в обох кар'єрі і повсякденному житті.Випускники будуть також мати різні можливості для кар'єрного зростання, щоб вибрати з, і багато з них заробляють більш високу заробітну плату.

Вартість отримання ступеня магістра в галузі громадської охорони здоров'я може варіюватися залежно від установи та області дослідження. Для отримання більш докладної інформації про навчання та інших зборів, зверніться безпосередньо в школу.

Є безліч можливостей для кар'єрного зростання, які можуть бути зроблені доступними для тих, зі ступенем магістра в галузі громадської охорони здоров'я. Галузі охорони здоров'я стрімко зростає, і є одним з найпростіших ринках, щоб знайти роботу. Випускники можуть хотіли б продовжити професійну діяльність на керівній посаді для лікарні, клініки або іншої організації медичного обслуговування. Там можуть бути й інші можливості працевлаштування для роботи в тісній співпраці з медсестрами і лікарями, маючи справу з організацією бізнесу.

Займаючись ступінь магістра в галузі громадської охорони здоров'я може знадобитися багато часу і зусиль, але буде добре стоїть в кінці.Пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.