1 Магістратура Програми в Підготовчі курси медсестер 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Охорона здоров'я
  • Дослідження сестринської справи
  • Підготовчі курси медсестер
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Підготовчі курси медсестер

Майстер 'и ступінь присуджується студентам, які отримав ступінь бакалавра ' и ступінь в професії і бажаючих продовжити свою освіту за рахунок звуження їх галузі дослідження. Досягнення майстер 'и ступінь потрібно для студентів, які сподіваються перейти до докторській програмі.

Що таке Майстер в Pre-сестер? Майстер в Pre-сестер забезпечує студентів з необхідною освіти, щоб стати медсестрою. Обов'язкові курси часто включають в себе анатомію і фізіологію, мікробіологію, органічні та біохімію і статистичні математики. Студенти також можуть дізнатися про психології, комунікації та критичного мислення. Догляд включає в себе такі делікатеси, як опікової догляду, серцевої догляду, догляд за хворими амбулаторному і багато іншого. Студенти, які вирішили спеціалізуватися в одній області сестринської також пройти курси, пов'язані з їх спеціальністю.

Студенти обирають, щоб заробити ступінь магістра в Pre-сестер з багатьох причин, але верхній зазвичай, тому що вони хочуть, щоб допомогти людям лікувати і жити здоровим, щасливого життя.Студенти могли б також оцінити навички вони вчаться щодо усної та письмової комунікації, аналізу, критичного мислення, організацію і керівництво. Крім того, вчені ступені часто дозволяють студентам отримати роботу, які платять більше, і пропонують найкращі варіанти для кар'єрного зростання.

Вартість, щоб заробити ступінь магістра в Pre-сестер буде змінюватись в залежності від школи і конкретного курсу. Загальні фактори включають тривалість програми, географічне розташування школи та чи студент має право на отримання фінансової допомоги.

Люди, які закінчують програму, як правило, знайти їх можна застосовувати до багатьох видів позицій у цій області. Багато хто йде на роботу, як практикуючі медсестри, медсестри адміністраторів або невідкладної медсестер. Інші будуть працювати в якості медсестер додому охорони здоров'я або в школах або університетах. Догляд робочих місць є конкурентоспроможними, але швидко зростає, і можливості часто широкий.

Університети пропонують майстер в програмах Попередньо Догляд всьому світу.Онлайн-класи є більш гнучкими і часто кращий варіант для студентів, які мають сім'ї, працюють повний робочий день або живуть у віддалених районах. Щоб почати роботу з курсу, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.