22 Магістратура Програми в Наука про харчування 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Охорона здоров'я
  • Наука про харчування
  • Наука про харчування
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (22)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Наука про харчування

    Студенти, які мають ступінь бакалавра можете продовжити свою освіту, щоб заробити ступінь магістра. З більш високим рівнем освіти, людина може бути кваліфікований для кар'єри з більшою відповідальністю і престижу, який також поставляється з можливістю одержання більш високої зарплати.

    Що таке Майстер в області харчування? Ця ступінь здоров'я науки пропонують університети, коледжі й онлайн-навчальними закладами. Курсова будує на тлі науки, яка повинна включати біологія, хімія, і психологію. Для цієї передової ступеня, навчання в класі буде більше зосередитися на харчування, управління системами живлення, дієтології та інших, пов'язаних курсів харчової науки. Існує також охоронювана клінічна робота, яка потрібна, щоб отримати ступінь. Студенти, які успішно закінчили програму харчування також може проводити додаткові модулі для отримання облікових даних та ліцензії. Безперервна освіта є обов'язковою при зміні науки і дослідження і раніше.

    Ступінь магістра в цьому допоможе студентам розвивати навички міжособистісного спілкування, щоб добре працювати з широкої громадськості і пацієнтів, які звертаються поради. З цими та іншими навичками, випускники здатні забезпечити кращі можливості в галузі охорони здоров'я науки.

    Програми харчування доступні на міжнародному рівні та можуть змінюватись в вартості залежно від розташування та установи. Студенти повинні звернутися в офіс приймальні комісії школи вони хочуть бути присутніми, щоб зрозуміти збори та інші витрати, пов'язані з отриманням ступеня.

    З харчування магістра, студент може бути в змозі мати кар'єру в якості дієтолога або дієтологом. Робота доступні як у медичних установах і в закладах громадського харчування. Деякі фітнес-центри також є дієтолог на персонал. Дієтологи можуть вибрати спеціалізацію в своїй області, орієнтуючись на конкретного демографічного або робочого середовища. Треті можуть створити приватну практику.

    Якщо ви зацікавлені в досягненні ступеня магістра в галузі харчування, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.