2 Магістратура Програми в Дитяча психологія 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Охорона здоров'я
  • Охорона психічного здоров'я
  • Психологія
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Дитяча психологія

Багато людей по всьому світу вважають за краще отримати ступінь магістра після отримання їх ступінь бакалавра, як спосіб розширення їх знань про конкретну предметну область подальшого і заробляти більше грошей. Більшість програм магістратури може бути завершена протягом приблизно двох або трьох років, якщо приймати на повну ставку.

Просто те, що Майстер в галузі дитячої психології? Цей всеосяжний курс пропонує огляд розвитку психології підлітків і дітей з кінцевою метою підготовки випускників до кар'єри нагородження, які надають допомогу молоді та їх сімей. Загальні галузі вивчення на цих курсах, як правило, включають в себе загальна психологія, дитяча психологія, соціологія, статистика і методи дослідження. Додаткову увагу буде приділено іноді такі теми, як теорій особистості, пізнавальних процесів і стратегій втручання, серед суміжних областях.

Більшість коледжів та університетів вимагають, щоб учителі провести магістра.Передова мірою також, як відомо, підвищити потенціал заробітку і кар'єрного росту для тих, хто його отримання.

Існує сильна зміна серед витрат на навчання від одного Майстри в програмі психології дитини в іншу на основі таких факторів, як, де школа пропонує він знаходиться і престиж самої програми. Приймальна комісія школа є гарною відправною точкою контакту для отримання специфіку зарахування.

Програми дитячої психології магістра підготувати учасників для різних дохідних та нагородження кар'єри. Багато випускників йдуть на продовжити навчання в гонитві за докторську, яка, як правило, потрібно для того, щоб працювати в якості дитячого психолога або шкільного психолога. Інші випускники знаходять роботу відразу після закріплення ступінь магістра, і вони часто отримують оплачувану роботу в лікарнях, навчальних закладах, офісах лікаря або приватної практики.

Наша база даних є відмінним ресурсом для підключення шкіл по всьому світу, які пропонують онлайн-майстер в програмах психології дитини. Пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.