4 Магістратура Програми в Патології мовлення 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Охорона здоров'я
  • Патології мовлення
  • Патології мовлення
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (4)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Патології мовлення

Ступінь магістра визнається в усьому світі як успішності сигналізації мовою в даній області. Багато людей переслідують магістра після отримання ступеня бакалавра з метою розширення їхньої потенціал заробітку чи викладати в університетському рівні.

Просто те, що Майстер в мові і мови терапії? Цей інтенсивний курс навчання, часто може бути завершена протягом двох років, якщо приймати на повну ставку. У той час як предметом змінюється в деякій мірі від одного курсу до іншого, учасники повинні чекати, щоб дізнатися, як для діагностики та лікування різних мова, мова і розлади ковтання. Додатковий акцент часто поміщається на такі теми, як розвиток мови, лінгвістики, порушення грамотності і глухоти. Більшість мовних і мову терапія програми поєднують в класі освіти з клінічними стажування або екстерном.

Ті, хто ефективно запрацювати магістра в мові і мови терапії кваліфіковані, щоб навчити тему в коледжі чи університеті, вони повинні вибрати. Вони також, як правило, в змозі заробити більше і більше поширюється на позиціях, ніж ті, в поле без градусів або ступеня бакалавра.

Там немає задану кількість навчання для здобуття ступеня магістра в мові і мови терапії. Через сильний зміни серед ставок навчання, майбутні студенти повинні підключатися безпосередньо з кожної школи інтересу до інформації реєстрації.

Багато випускників цих програм йдуть на роботу, як мовного мови патологи в клінічних, освітніх або приватних установах. Інші роботи в якості репетиторів, лінгвістика працівників, вчителів мови або радників.Деякі випускники обирають для навчання мови і мови терапії або патології на рівні коледжу, в той час як інші воліють використовувати магістра в мові і мови терапії, як сходинкою до здобуття в кінцевому рахунку, доктора в галузі.

Багато шкіл по всьому світу пропонують магістерські програми, пов'язані з промовою і мовою терапії. Наша база даних може допомогти вам зв'язатися з цими школами та отримати додаткову інформацію про курси інтерес до вас. Пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.