3 Магістратура Програми в Радіологія 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Охорона здоров'я
  • Спеціалісти-медики суміжних професій
  • Медичне зображення
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (3)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Радіологія

Студенти, які вибирають для отримання ступеня магістра вибрати продовжити свою освіту в аспірантурі рівні. Вони навчатимуться в глибину-о темах і теорій, пов'язаних з обраній ними галузі. Цей ступінь програма зазвичай займає два роки, щоб закінчити, але може бути більш-менш в залежності від установи студент відвідує.

Що таке Майстер в радіології? З практичне навчання і курсові роботи, люди в цій програмі отримати уявлення про плюсами і мінусами поля зображення радіології, методів і радіологічні процедури. Курси включають в себе фізику може здоров'я, радіобіології, патофізіології, і оцінку пацієнта. Інтервенційних процедур також зазвичай потрібно, як і практикуми. Деякі можуть вибрати спеціалізацію в певній галузі, такі як мамографія або онкології.

Є багато причин, хтось, можливо, захочете отримати ступінь магістра. Наприклад, він може бути використаний, щоб слідувати більш складні кар'єри.Заробіток Майстер в радіології успішно підготувати випускників до більш високі посади рівня роботи та оплати праці.

Якщо ви хочете знати, скільки ця ступінь буде коштувати вам, дослідження та звернутися в школу ви хочете взяти участь в, щоб отримати більше інформації. Вартість, ймовірно, варіюються від місця до місця, і це буде залежати від конкретної програми, а також.

Випускники можуть очікувати різні можливості для кар'єрного росту в області. Вони можуть знайти такі посади, як радіології помічників, де вони можуть спостерігати радіологічних зображень і взаємодіють з та оцінки пацієнтів. Вони також можуть стати радіологічні адміністраторів або радіологічні педагоги. Докторська ступінь може бути необхідно, щоб стати педагогом в певних місцях. Ці робочі місця можуть бути знайдені в клініках, лікарнях і університетах.

Багато шкіл надають студентам можливість проходити курси онлайн. Це відмінний спосіб для студентів по всьому світу, щоб працювати і заробляти ступеня.Щоб дізнатися більше, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.