13 Магістратура Програми в Спортивна медицина та вправи 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Охорона здоров'я
  • Спортивна медицина та вправи
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (13)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Спортивна медицина та вправи

    Майстер є аспірантом ступінь, що сприяє знання і навички студента в тій чи іншій області дослідження. Ступінь може бути зароблена в школах по всьому світу, і довжина програми будуть суттєво відрізнятися в залежності від об'єкта.

    Що таке Майстер в галузі спортивної науки? Є багато аспектів спортивної науки, і студенти часто обирають якій області вони хотіли б зосередитися. Приклади пріоритетних областях спорту здоров'я і фітнес, спорт коучинг, спортивні дослідження, а спортивний менеджмент. Кожна програма буде відрізнятися, але курси можуть включати в себе когнітивні і поведінкові науки, біомеханіки, біохімії, фізіології і принципи науки високопродуктивних такі як спортивні технології та моніторингу спортсмена. Більшість програм буде включати в себе курсові роботи, прикладні дослідження, і досвід в цій області.

    Заробіток ступінь магістра є корисним для тих, хто зацікавлений в роботі в спортивній індустрії, оскільки вона допомагає дати їм ногу на конкуренції.Багато програм також включають стажування спортивної організації, які можуть допомогти випускникам знайти кар'єри.

    Витрати, пов'язані з можливістю отримання прибутку науковий ступінь спорту буде відрізнятися в залежності від установи. Репутація школи і довжини програми є основними факторами. Студенти, які зацікавлені слід звернутися школи безпосередньо з'ясувати, що потрібно в фінансовому відношенні.

    Студенти, які закінчують зі ступенем в спортивній науки можуть вибирати з цілого ряду різних професій. Різні області, в яких випускники можуть працювати включають Олімпіада, NCAA, спортивної психології, навчання персоналу, управління відпочинку, так і спортивний менеджмент гостинності. Назви Позиція може включати атлетичні координатор програми консультанта здоров'я і способу життя, сили і кондиціонування фахівця, спільнота і корпоративні фітнес і консультанта здоров'я і директор з розвитку для професійних спортивних організацій.

    Початок дослідження і порівняння шкіл в даний час.Пошук нижче вашої програми і контакт безпосередньо прийом офісної школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.