61 Магістр наук (MSc) Програми в Громадська охорона здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Охорона здоров'я
  • Глобальна охорона здоров'я
  • Громадська охорона здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (61)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістр наук (MSc) Програми в Громадська охорона здоров'я

Програма Ступінь магістра фокусується на наданні студентам більш глибокого вивчення в області за їх вибором. Це випускник програми рівні, що займає близько двох років, щоб закінчити. Звичайно, час завершення може варіюватися від школи до школи.

Що таке магістра в галузі громадської охорони здоров'я? Ступінь магістра в галузі громадської охорони здоров'я зосереджується на аспектах управління охорони здоров'я, профілактики захворювань та підтримання здоров'я серед широкої громадськості. Охорона здоров'я включає в себе інформування громадськості та підтримання членів якомога більш здоровим шляхом ліквідації ризиків та розповсюдженні медичних послуг. Програма суспільної охорони здоров'я вчить студентів про різні аспекти послуг охорони здоров'я. Студенти вивчатимуть епідемії, інфекційні захворювання, фактори ризику, геріатрії, стихійних лих та інших ситуацій, що викликають заклопотаність загальний стан здоров'я лобку. Програма буде також охоплювати аспекти управління, адміністрації, етики, політики охорони здоров'я та освіти.

Людина, яка отримує ступінь магістра в галузі громадської охорони здоров'я готова працювати на посаді органом в області та ступеня може дозволити людям просувати свої існуючі кар'єру в галузі суспільної охорони здоров'я. Тримачі Ступінь зазвичай заробляють більше, ніж їх не-дипломованих колег і вважають, що більше можливостей для працевлаштування відкриті для них.

Вартість програми може сильно варіюватися залежно від школи обрали. Найпростіше звернутися в офіс фінансової допомоги у вашій школі, щоб дізнатися про точні витрат.

Випускники програми громадської охорони здоров'я можуть знайти роботу в різних областях в рамках медичної спільноти. Залежно від студента попередньої кар'єри, він чи вона може бути в змозі працювати в державних, лікарень, некомерційних організацій та інших об'єктів охорони здоров'я, як адміністратор громадської охорони здоров'я або зв'язку.Назви Робота може включати офіцер здоров'я, менеджер екологічної служби, адміністратор лікарні, офіцер освіти здоров'я, клініцист і епідеміолог.

Галузі охорони здоров'я стає дедалі більше, і з великою кількістю побоювань ризиків для здоров'я населення, галузі охорони здоров'я вимагає більш кваліфікованих кандидатів. Це прекрасний час, щоб увійти в професію. Пошук нижче вашої програми і контакт безпосередньо прийом офісної школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.