8 Магістр наук (MSc) Програми в Сестринська справа з інтенсивної терапії та реанімації 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Охорона здоров'я
  • Дослідження сестринської справи
  • Сестринська справа з інтенсивної терапії та реанімації
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (8)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Сестринська справа з інтенсивної терапії та реанімації

    програми Ступінь магістра є освітні можливості, як правило, вимагають від одного до трьох років роботи. Програма призначена для забезпечення широкої підготовки з повної бази даного суб'єкта, часто підходящої для дуже складних умов роботи.

    Ви могли б запитати себе, що таке магістра в області інтенсивної терапії? Мета даного курсу навчання надає студентам основи в реаніматології поряд з інструментами для підтримки знань і навичок, необхідних для просування своєї кар'єри. Класну відрізняється між університетами, але основні модулі, як правило, включають в себе дослідження і методології аудиту, несвідомої догляду за пацієнтами, етика і прийняття рішень, управління травми, методи дослідження, підтримуючу терапію за невиконання функції органу і патофізіологічні основи критичних захворювань.

    Випускники виявляють різні професійні та особисті вигоди в результаті цієї програми.До них відносяться розробки передових навичок лідерства, професійного розвитку та оцінки, і спираючись на їх компетенції для встановлення їх досвід в цій галузі.

    Витрати на програми варіюються в залежності від університету, тривалість програми і країни навчання. Студентам пропонується зв'язатися школи, які цікавлять їх, щоб забезпечити програма вирівнює з їх цілями.

    Кар'єра для випускників цієї програми користуються великим попитом. Студенти можуть знайти себе працювати в складі багатофункціональної групи, які надають медичну допомогу критично потерпілої або хворих. Це може включати в себе відповідати за терапевтичних систем і моніторингу життєзабезпечення. Вакансії включають в себе клінічний технік по догляду, фахівець у відділенні інтенсивної терапії та клінічних досліджень. Придбання досвіду і подальше навчання може також дати випускникам програми, щоб знайти роботу в області менеджменту, навчання або дослідження.

    Міжнародні варіанти вчинити в цій програмі доступні для людей, які живуть у віддалених районах з невеликою кількістю доступу до об'єкта. Онлайн модулі забезпечують гнучкість і зручність для зайнятих професіоналів. Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.