22 Магістр наук (MSc) Програми в Управління охороною здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Охорона здоров'я
  • Дослідження з охорони здоров'я
  • Управління охороною здоров'я
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (22)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістр наук (MSc) Програми в Управління охороною здоров'я

Ступінь магістра є вчений ступінь рівня зазвичай отримують після завершення ступінь бакалавра. Програма магістра зазвичай включає дослідження і дисертації. Цей тип програми, як правило, займає близько двох років, щоб закінчити, але ця цифра може змінюватися.

Що таке магістра в управління охорони здоров'я? Ця програма спрямована на навчання близько лікарні та управління послугами охорони здоров'я та адміністрації охорони здоров'я. В рамках програми студенти, як правило, потрібно, щоб завершити проект, який включає в себе практичний польовий досвід або великі дослідження в конкретній галузі управління охороною здоров'я. Курсова оплачує такі теми, як політики охорони здоров'я, управління людськими ресурсами, лідерство, маркетинг охорони здоров'я, організації поведінки, статистичного аналізу та формулювання стратегії. У центрі уваги програми є підготовка студентів до управління і адміністративні посади в галузі охорони здоров'я.

Завершення програми дозволить людям просувати на керівні посади в сфері охорони здоров'я. Випускники будуть претендувати на керівні посади, що збільшує потенційний дохід.

Вартість програми важко оцінити через відмінності в програмах від школи до школи. Найкращий спосіб, щоб отримати точні витрати, щоб зв'язатися з відділом фінансової допомоги вашій школі.

Випускники магістра в області програми охорони здоров'я адміністрації готові працювати в лікарнях адміністраторів та менеджерів медичних послуг і в інших керівних посадах протягом бізнесу по догляду, пов'язаних з здоров'ям. Деякі приклади можливих кар'єр включають виконавчого директора охорони здоров'я консалтингової групи, віце-президент лікарні, системи охорони здоров'я адміністратора, адміністративний директор з трансплантації послуг і виконавчий директор послуг раком.

Охорона здоров'я є полем, яке буде тільки зростати, оскільки населення продовжує зростати.У міру просування промисловості, більше позицій верхнього рівня відкривають, що потрібно когось з вищою освітою, щоб заповнити їх. Зараз саме час для вас, щоб отримати ступінь вашого господаря, і ввійти в цей захоплюючий поле. Пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.