Денне навчання Магістр наук (MSc) Програми в Управління системами охорони здоров'я в Нью-Йорк, США для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • США
  • Охорона здоров'я
  • Нью-Йорк
  • Денне навчання
Сфери навчання
    Дослідження спорту та фізичних вправ (0)Енергетичні дослідження (0)Життєві навички (0)Мистецтвознавство (0)Мови (0)Дослідження навколишнього середовища (0)Науки про життя (0)Охорона здоров'я (0)Педагогіка (0)Правознавство (0)
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Жодна програма не відповідає вашим критеріям пошуку. Уточніть ваші фільтри.

Clear filters

Денне навчання Магістр наук (MSc) Програми в Управління системами охорони здоров'я

Нью-Йорк є містом з великим глобальне значення і має важливий вплив на торгівлю, фінанси, засоби масової інформації, графіка, мода, дослідження, освіту і технології світу. Є безліч вищої освіти і науково-дослідних інститутів в місті особливо медицини та наук про життя.

Програми управління системами охорони здоров'я можуть надати науковцям знання, досвід і досвід, необхідні для того, щоб стати лідерами в умовах лікарні. Студенти в цій галузі можуть побудувати свої набори навичок виконавчого рівня та здібності приймати рішення, готуючись до ролей управління охороною здоров'я.

США залишаються найпопулярнішим місцем у світі для іноземних студентів. Університети США домінують у світових рейтингах, і країна також пропонує широкий вибір цікавих місць для навчання. Системи державних університетів частково субсидуються урядами штатів і можуть мати багато кампусів, розкиданих по всьому штату, з сотнями тисяч студентів.

Магістр наук - це передова програма навчання, яку можна пройти приблизно за два роки. Багато шкіл пропонують онлайн програми або програми неповного дня, щоб зайняті учні могли продовжувати своє навчання так, як їм зручно.

Повне навчання – це навчання, яке вимагає від студента щоденного відвідування занять, як правило, не менше чотирьох годин на день. Основна перевага повного навчання полягає в тому, що воно дозволяє студентам завершити навчання за більш короткий період часу. Це може бути корисним для тих, хто хоче швидше закінчити навчання або почати працювати швидше.